Kovesi, conferință de presă. Abraham: Ar fi sinucidere în direct

Avocatul Pavel Abraham a vorbit, la Antena 3, despre ce ar putea să declare, la conferința de presă de la ora 19:30, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. 

”Este greu de estimat, am văzut că foarte mulți dintre cei care au vorbit public spun că nu-și va da demisia doamna Kovesi. Eu spun doar atât: nu exclud o asemenea posibilitate, sigur, într-o proporție foarte mică. Pot să vă spun că va fi `mermeleală`. Ce spun distinșii colegi- sigur, domniile lor nu sunt juriști- că va comenta șantajul, ar fi o sinucidere în direct, deoarece dânșii (DNA) nu au respectat și au și greșit deja printr-un comunicat cu aceste aspecte, dând citate din dosar. (...) Este interzis ca autoritățile publice să prezinte date din dosare. (...) Doamna Kovesi este în mocirlă până peste cap și atunci cu mâinile mai spune ceva. Ce să ne spună? Lucruri care sunt de domeniul evidenței?” a afirmat avocatul Pavel Abraham, la Antena 3. 

[citeste si]

DNA a anunțat că ”Vă informăm că astăzi, 14 februarie 2018, ora 19:30, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, doamna procuror șef Laura Codruța Kovesi va susține o conferință de presă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel