Kovesi, citată în calitate de suspect. Mircea Badea, prima reacție

Mircea Badea. Foto: Bogdan Cotigă
Mircea Badea. Foto: Bogdan Cotigă

Mircea Badea a vorbit în emisiunea ”În gura presei” despre Laura Codruța Kovesi care a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie.

Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

"Lumea tinde să treacă la și altele acuzația de mărturie mincinoasă. Mi se pare cea mai importantă. De ce? Pentru că este atât de ușor de demonstrat. (...) Kovesi a dat cu subsemnatul la Parchet. Atunci când dai cu subsemnatul sub jurământ este problemă mare”, a zis Mircea Badea referindu-se, printre altele, la faptul că Sebastian Ghiță spunea că Laura Kovesi i-a cerut să plătească avionul cu care a fost adus în țară fostul șef al FNI, Nicolae Popa.

Imaginile momentului

De asemenea, cu referire la acuzația de mărturie mincinoasă, realizatorul TV a mai zis că imaginile cu Kovesi și Ghiță constituie încă un element cheie în acest caz.

”Nu avea de unde să apară acuzația de mărturie mincinoasă decât din asta cu pozele despre care a vorbit Sebastian Ghiță!”, a mai spus Mircea Badea care invocase anterior mărturia mincinoasă în cadrul unui interviu cu Sebastian Ghiță când acesta din urmă a vorbit despre pozele cu fosta șefă DNA.

Realizatorul TV a remarcat că nu există nicio diferență între reacția Laurei Codruța Kovesi de miercuri seară și reacția Elenei Udrea imediat după ce s-a început urmărirea penală împotriva ei. A ieșit pe toate posturile să spună că procurorii sunt la ordin politic, deși până acum a susținut exact contrariul.

Pronosticul lui Mircea Badea

”Cred că vom vedea cu toții imagnile cu Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță la manelării”, a zis Mircea Badea care este de părere că fosta șefă DNA va ajunge după gratii.

VEZI ȘI: Vanghelie, pentru Kovesi: Ne vedem peste cinci ani. Să aibă încredere în justiție

 

Ce făcea Kovesi în urmă cu un an. Acum este citată


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel