EXCLUSIV  Kovesi, candidatură prezidențiale. Borza, despre mișcarea lui Iohannis privind revocarea șefei DNA

CSM discută rapoartele IJ ce o privesc pe șefa DNA
CSM discută rapoartele IJ ce o privesc pe șefa DNA

Deputatul independent Remus Borza, în noua ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News, a vorbit despre potențiala candidatură a Laurei Codruța Kovesi la alegerile prezidențiale 2019.

Politicianul a spus că, dacă președintele Klaus Iohannis o va menține în funcție la DNA, în cazul în care Tudorel Toader va cere revocarea sa, nu va face altceva decât să o ajute să crească în popularitate și încredere, lucru care o va favoriza la prezidențiale.

[citeste si]

"Dacă președintele Klaus Iohannis o menține în funcție pe Laura Codruța Kovesi, el nu face altceva decât să o ajute să crească în popularitate și încredere. Astfel, Laura Codruța Kovesi se va putea poziționa la alegerile prezidențiale din 2019 ca un candidat redutabil, ca un prezidențiabil cu foarte mari șanse. Klaus Iohannis este între două rele și probabil va alege răul cel mai mic, adică să o mențină în funcție pe Laura Codruța Kovesi, fiind utilă în lunile următoare pentru a face curățenie pe scena politică, eventual să cadă și niște adversari care se pot poziționa cu șanse reale pentru prezidențialele de anul viitor. Mă refer la cei trei de pe zona de stângă care au șanse foarte mari: Liviu Dragnea, Gabriela Firea și Călin Popescu-Tăriceanu. La o adică, Klaus Iohannis va aștepta un alt prilej - poate peste câteva luni sau la anul - pentru a-i mai tăia din elan procurorului-șef. Sigur că orice președinte în funcție urmărește să-și ia și al doilea mandat și, totodată, încearcă să-și decredibilizeze adversarii, posibilii competitori sau chiar să îi elimine din cursă", a zis Remus Borza la DC News.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel