Kovesi candidatură. Dăncilă, reacție fermă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că, în cazul candidaturii Codruței Kovesi pentru funcția de procuror european, Guvernul nu a acordat niciun fel de susținere. 

"După cum știți, doamna Laura Codruța Kovesi nu este propunerea noastră pentru procurorul european. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Atât timp cât nu este propunerea Guvernului nu vreau sa discut.

Sunt foarte multe posturi în care poate că ajung români și care ajung acolo fără să aibă susținerea Guvernului sau a cuiva din România. Nu știu," a spus Dăncilă.  

VEZI ȘI:

Candidat surpriză la prezidențiale. Sergiu Andon: E mai atrăgător de simpatii decât Iohannis sau Cioloș



Amintim că Partidul Social Democrat cere să se înceteze cu politizarea anchetei penale demarate împotriva Laurei Codruţa Kovesi, subliniind că procurorii ce formează noua Secţie de investigare a magistraţilor au fost selectaţi şi numiţi de Consiliului Superior al Magistraturii, organism independent de influenţele politice.

"Cei care contestă integritatea noii Secţii de investigare a magistraţilor contestă de fapt integritatea întregului sistem de Justiţie din România. Noua Secţie este formată din procurorii care deja existau în sistemul judiciar. Ei au fost selectaţi şi numiţi de magistraţii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii - organism independent de influenţele politice", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel