Kovesi - Bica, rivalitate. Vicol: Din acest motiv i-a distrus viața

Alina Bica
Alina Bica

Avocatul Alinei Bica, Laura Vicol, a vorbit despre rivalitatea dintre fosta șefă a DIICOT și Laura Codruța Kovesi, fost procuror-șef DNA.

Alina Bica a fost procurorul care a instrumentat dosarul în care era cercetat fratele Laurei Codruța Kovesi și din punctul meu de vedere și al Alinei, aceasta a fost scânteia care a aprins ura lui Kovesi împotriva Alinei. Pentru acest motiv, practic i-a distrus viața. Este o opinie pur speculativă, nu am nicio dovadă în acest sens, însă evenimentele prin care a trecut Alina, automat, m-au făcut să mă gândesc la această variantă, a declarat Laura Vicol, în emisiunea Violetei Romanescu, la România TV.

Se gândea și Alina Bica să o aresteze pe Kovesi?

Din perspectiva puterii pe care o avea este lesne de înțeles că și Alina, dacă și-ar fi dorit să facă acest lucru, l-ar fi făcut, numai că ea și-a exercitat meseria de procuror cu onoare și profesionalism, ceea ce nu pot să spun despre Laura Codruța Kovesi. Niciodată Alina Bica nu ar fi apelat la asemenea mijloace mizerabile pentru a își arăta o eventuală stare față de Laura Codruța Kovesi, a adăugat Laura Vicol.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pentru România TV, faptul că Laura Codruța Kovesi și Alina Bica aveau un conflict mai vechi, de profesional, de pe vremea când Kovesi era procuror general. Acesta a afirmat că deși păreau cele mai bune prietene, cele două erau de fapt rivale. Picătura care a umplut paharul în conflictul dintre cele două a fost arestarea comisarului Traian Berbeceanu.

Vezi și: Kovesi - agent străin, comisie specială de anchetă. Chirieac: Nu mai este un secret pentru nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel