Kovesi, audiată din nou la Parchet? Informații bombă

Kovesi
Kovesi

Potrivit România TV, care citează surse proprii, Laura Codruța Kovesi va fi din nou audiată la Parchetul General.

Astfel, în cazul dosarului Laurei Codruța Kovesi, România TV anunță că deține informații pe surse potrivit cărora fosta șefă a DNA va fi din nou citată pentru a fi audiată. De această dată cel mai probabil se va da ordonanța de inculpare pe numele său.

Acest lucru ar fi trebuit să se întâmple și la ultima audiere de la Parchet, când a fost citată la Secția pentru investigare a magistraților, dar Laura Codruța Kovesi a solicitat recuzarea procurorului de caz, dar și a șefului secției. Cererile sale au fost respinse.

Laura Codruța Kovesi ar urma să fie din nou audiată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu.

Dosarul în care este cercetată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Ghiţă susţinea că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel