Kovesi, rezidențe SUA? Oana Zamfir: Există aceste nume

Kovesi
Kovesi

Oana Zamfir a comentat, la Antena 3, asupra informaţiilor lansate în spaţiul public potrivit cărora ar exista în Statele Unite, pe numele Laurei Codruţa Kovesi, proprietăţi fiind invocat şi numele tatălui acesteia ca titular al unora dintre imobile.

După verificările făcute după apariţia acestor informaţii, jurnaliştii Antena 3 au descoperit că există mai multe coincidenţe onomastice dar care nu permit o legătură directă între fosta şefă a DNA şi titularii proprietăţilor. "Eram în direct în momentul în care a apărut acest document, el avea şi elemente care semănau cu bazele de date în care eu am căutat, de-a lungul timpului, conexiunile cu gaşca Elenei Udrea din Statele Unite şi aşa mai departe.

De când am ieşit din emisie încercăm să facem aceste verificări. Există aceste nume, o familie cu numele Lascu la adresele respective, există de asemenea profesorul Lascu care este în viaţă - şi nu cred că are nicio legătură povestea tatălui Laurei Codruţa Kovesi cu profesorul din Minesotta. Ceea ce rămâne de verificat este care sunt adevăratele conexiuni, dacă sunt legături de familie între familia Lascu de aici şi familia Lascu din Detroit. Există la toate cele trei aceste conexiuni de nume", a declarat Oana Zamfir.

"În acest moment, în toate bazele de date în care am căutat, eu nu am găsit direct proprietăţile pe numele Laurei Codruţa Kovesi. Există, însă, această coincidenţă onomastică: avem o Laura Codruţa în bazele de date, vom verifica să vedem dacă lucrurile duc în această direcţie", a mai declarat Oana Zamfir. 

Vezi şi: Kovesi, audiată. POZA ZILEI vine de la Bruxelles

Analize care vă țin departe de bolile cardiovasculare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel