Kola Kariola a preluat o cățelușă cu trei picioare făcute praf: Va beneficia de lăbuțe bionice

Medicina 2019
Medicina 2019

Kola Kariola a preluat o cățelușă cu trei picioare făcute praf. Îi vor pune lăbuțe bionice.

"Abia acum, dupa un control amanuntit facut de Dr. Lucian Rugina, avem si un verdict pentru catelusa schingiuita in Brăila", se arată într-o postare pe Facebook a cabinetului Kola Kariola.

Două variante pentru cățelusă


"Aveam 2 variante:
1. Eutanasia de indata
2. Amputarea celor 3 labute, pentru ca infectia o poate duce in septicemie si evident la moarte.

Oasele care se vad sunt necrozate si nu mai exista niciun vas sangvin care sa faca legatura intre labuta si pernuta. Nu va speriati ca va ramane cu 3 cioate, pentru ca aceasta catelusa va fi primul caz al asociației care va beneficia de labute bionice", au mai scris.

Proteze făcute în Rusia. RMN-uri și ședințe lungi de terapie 


"Probabil unii ma vor face tortionar, cu toate ca am demonstrat in nenumărate rânduri ca am facut o alegere buna. Am alungat moartea si am ales viata, motiv pentru care chiar in aceste momente este in operatie. Atat noi cat si dr. Rugina ne-am asumat multa munca si o mare responsabilitate.

Dupa intervengia chirurgicala de astazi, urmeaza RMN-uri la cele 3 labute amputate, urmeaza proiectele 3D, cat si protezele facute de specialisti in Rusia. Urmeaza interventiile chirurgicale pentru montarea implanturilor, urmeaza lungi sedinte de terapie prin care micuta sa invete sa mearga din nou. Finalul, dupa cateva luni, o sa fie la noi acasa unde o asteptam cu drag si unde o sa-i oferim ce este mai bun", au adăugat. 

Costurile pentru salvarea cățelușei


"Costurile la ce am enumerat mai sus pot ajunge pana la 15.000 ron. Cine doreste sa o ajute pe micuta, poate dona in conturile asociatiei.

Ps: daca cineva are ceva împotriva hotararii mele imi poate scrie, pentru ca am sute de argumente pentru care aleg viata.Contestatarilor le spun de pe acum ca nu este usor sa-ti asumi un asemenea caz.

Ps 2: am acceptat sa preiau acest caz pentru ca acasa in locul rezervat cateilor cu probleme, azi am cu doi mai putini pentru ca am reusit un foster si adoptie", au mai scris reprezentanții Kola Kariola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel