Kobe Bryant, mesaje răvășitoare din partea celor mai mari personalități ale lumii

Cei mai iubiți artiști ai lumii au postat mesaje emoționante după moartea lui Kobe Bryant.

Moartea fulgerătoare a lui Kobe Bryant a șocat o lume întreagă, iar mesajele artiștilor nu au ezitat să curgă fie pe rețelele de socializare, fie la decernarea premiilor Grammy.

Alicia Keys a dat tonul omagiilor

Alicia Keys a dat tonul omagiilor. „Toți simțim această tristețe înnebunitoare... pentru că Los Angeles, America și întreaga lume a pierdut un erou".

„Seara asta este pentru Kobe". „Toată săptămâna asta am fost pierdută în problemele mele, am fost stresată, și apoi într-o clipă toate astea au dispărut și mi-am dat seama care îmi sunt prioritățile. Astăzi, toate micile mele probleme despre care credeam că sunt cele mai mari din lume au dispărut și am realizat că alți oameni sunt îndurerați acum", a declarat Lizzo, multiplă câștigătoare la Grammy, citează elle.ro.

"Haideți să ne iubim unii pe alții"

„Am văzut atât de multă durere azi și în tot anul care a trecut. Haideți să ne iubim unii pe alții. Haideți să ne iubim familiile. Haideți să ne ținem în brațe. Dumnezeu să vă binecuvânteze", a spus John Legend, prezent la ceremonie.

„Sunt șocată acum. RIP Kobe", a scris Mariah Carey pe rețelele de socializare.

„Inima mea merge către familia, prietenii și fanii lui Kobe. E atât de greu să gestionezi moartea unui superstar, pentru că simțim toți că l-am cunoscut personal. Kobe Bryant a fost un mare atlet și întreaga America va resimți această pierdere", a postat și Cher.

„Kobe a fost o legendă, un personaj imens. Fie ca el și toți cei care și-au pierdut viețile azi să se odihnească în pace. Dragoste și condoleanțe familiei lui. LA nu va mai fi niciodată la fel", a fost mesajul lui Leonardo DiCaprio.

Și Barack Obama a transmis un mesaj


„Kobe a fost o legendă pe teren și abia începea ceea ce ar fi fost un al doilea act semnificativ al carierei sale. Pierderea Giannei (fiica lui Kobe) este încă și mai tristă pentru noi, ca părinți. Eu și Michelle le transmitem dragostea și rugăciunile noastre Vanessei în întregii familii Bryant în această zi de neconceput", a declarat fostul președinte al SUA, Barack Obama.

„Să fiu fana ta mi-a adus atâta bucurie în viață, ca și altora. Te iubesc pentru totdeauna. Transmit forță și cele mai sincere condoleanțe întregii familii Bryant. Nu pot să cred", a postat supermodelul Gigi Hadid, deseori prezentă în public la competiții sportive.

Mesajele marilor sportivi

„Nu am cuvinte să exprim durerea prin care trec cu această tragedie de a-i pierde pe nepoata mea Gigi și pe fratele meu. Vă iubesc și o să-mi lipsiți. Condoleanțe familiei Bryant și familiilor tuturor celorlalți pasageri. Îmi e rău acum", a spus și fostul său coleg, Shaquille O'Neal.

„Kobe și Gigi. Este incredibil de greu de procesat. Nu voi uita niciodată generozitatea ta și timpul pe care l-ai rezervat pentru mine în cele mai grele momente. Sunt recunoscătoare pentru totdeauna. Inima mea e alături de tine și de familia ta", a transmis și Maria Sharapova, care și-a adus aminte de momentele dificile în care Bryant a fost alături de ea.

 
 
 
View this post on Instagram

Honoring the Reverend Doctor Martin Luther King Jr. on this King Holiday. #MLKDay #repost @essence

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) onJan 20, 2020 at 2:43pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel