Klemm, declarații: România, forță de muncă puternică

Hans Klemm
Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm că investiţia de 200 de milioane de euro făcută de grupul Ford pentru producţia în fabrica de la Craiova a modelului EcoSport "demonstrează încrederea acestei companii în România şi forţa de muncă" din ţara noastră. 

"Investiţia a creat circa 1.700 de noi locuri de muncă la Craiova, iar Guvernul României şi-a demonstrat angajamentul faţă de activitatea desfăşurată aici. Este o demonstraţie a deschiderii Guvernului faţă de investiţiile americane şi faţă de nevoie a face un cadru de politici stabil şi o infrastructură publică", a mai afirmat ambasadorul american. 

El a ţinut să sublinieze că Ford este cunoscută ca fiind una din cele mai etice companii din lume, prin grija sa faţă de angajaţi, şi datorită acestei companii, în care tatăl său a lucrat timp de 40 de ani, familia sa a putut trăi visul american. 

"Fratele meu a lucrat pentru Compania Ford Motor, înainte a fi membru al serviciului diplomatic, şi eu am lucrat pentru Compania Ford, iar tatăl meu a lucrat pentru Ford ca inginer timp de 40 de ani, la liniile de asamblare din Michigan, Kentucky, în Germania şi Spania. Tatăl meu a fost extrem de loial companiei Ford, iar compania l-a răsplătit fiindu-i la fel de loială. Şi ca urmare a carierei tatălui meu în cadrul companiei Ford Motor, tatăl meu, mama mea, fraţii mei şi eu am putut trăi visul american. Această loialitate a Ford faţă de angajaţii săi nu este ieşită din comun, pentru că Ford a fost întotdeauna tipul de companie care îşi respectă foarte mult angajaţii", a spus Klemm, la lansarea producţiei modelului EcoSport la fabrica din Craiova, scrie Agerpres.

Ambasadorul SUA a subliniat că firma Ford Motor este recunoscută ca fiind una dintre cele mai etice companii din lume şi, potrivit Institutului Ethisphere, un importat institut de cercetare, Ford Motor Company este una dintre cele 100 de companii etice din lume şi singurul producător auto inclus "pe această listă de elită". 

Potrivit lui Klemm, prin Ford Motor Company, organizaţia filantropică a companiei a investit 1,5 miliarde de dolari pentru a dezvoltarea comunităţilor din întreaga lume. "Compania promovează viziunea Ford de a îmbunătăţi vieţile oamenilor încurajând mobilitatea socială din 1949 până în prezent. În România a investit peste jumătate de milion de euro în diverse proiecte sociale şi de sănătate", a mai spus ambasadorul SUA. 

Fabrica Ford din Craiova a lansat marţi producţia modelului Ecosport, iar la printre cei care au participat la eveniment s-au numărat preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, evenimentul având loc în prezenţa a circa 4.000 de angajaţi ai fabricii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel