Cazul Caracal. Iohannis spune că a găsit vinovatul

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs la Consiliul Naţional al PNL care a avut loc joi, 8 august, la Romexpo.

Klaus Iohannis şi-a deschis discursul făcând trimitere la cazul Caracal, acuzând PSD că este răspunzător de eşecul intervenţiei pentru salvarea Alexandrei.

"Ne revedem într-un moment critic pentru România dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Pentru ca tot lanţul de erori grave care s-au produs în cazul cumplitei tragedii de la Caracal să nu se mai repete niciodată este esenţial să înţelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important ce avem de făcut pentru a reclădi România normală pe care ne-o dorim cu toţii. Cazul Caracal, cu toate implicaţiile sale profunde ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi de politica falimentară a partidului aflat în prezent la guvernare.

PSD a trădat votul oamenilor. Niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum: eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor. Legi pentru infractori şi bani pentru clientelă, dispreţ pentru oameni şi asalt continuu asupra statului român. Acesta este bilanţul guvernărilor PSD din aceşti ani. PSD a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritate ca principal criteriu de constriure a carierelor în sistemul public", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel