Cazul Caracal. Iohannis spune că a găsit vinovatul

Mihai Ciobanu / 08 aug 2019 / 18:21
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs la Consiliul Naţional al PNL care a avut loc joi, 8 august, la Romexpo.

Klaus Iohannis şi-a deschis discursul făcând trimitere la cazul Caracal, acuzând PSD că este răspunzător de eşecul intervenţiei pentru salvarea Alexandrei.

"Ne revedem într-un moment critic pentru România dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Pentru ca tot lanţul de erori grave care s-au produs în cazul cumplitei tragedii de la Caracal să nu se mai repete niciodată este esenţial să înţelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important ce avem de făcut pentru a reclădi România normală pe care ne-o dorim cu toţii. Cazul Caracal, cu toate implicaţiile sale profunde ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi de politica falimentară a partidului aflat în prezent la guvernare.

PSD a trădat votul oamenilor. Niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum: eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor. Legi pentru infractori şi bani pentru clientelă, dispreţ pentru oameni şi asalt continuu asupra statului român. Acesta este bilanţul guvernărilor PSD din aceşti ani. PSD a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritate ca principal criteriu de constriure a carierelor în sistemul public", a declarat Klaus Iohannis.