Klaus Iohannis, victorie la prezidenţiale în turul I. Viorica Dăncilă, reacţie: Este dovadă de aroganţă. Sunt singurul contracandidat pentru Iohannis

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a întrebat-o pe Viorica Dăncilă ce procent consideră că va obţine la alegerile prezidenţiale de pe 10 noiembrie, dar şi părere are despre faptul că liberalii avansează ipoteza conform căreia este posibil ca preşedintele Iohannis să câştige al doilea mandat încă din primul tur. 

"A fost categoric o guvernare cu plus, şi nu spun asta din simpatie sau antipatie, ci pe baza rezultatelor oficiale date de Eurostat, FMI şi Banca Mondială. Am văzut că succesorul dvs, a dat ordin în PNL ca în turul I dl Iohannis să obţine 148,5 la sută, plus ceva pe deasupra. Dumneavoastră ce procent vă aşteptaţi să obţineţi în turul I de duminica viitoare", a spus Bogdan Chirieac. 

"Este şi un banc acum, că dl Iohannis va fi doar dumnealui în turul II. Dar dincolo de asta, mi se pare o aroganţă foarte mare. Mi se pare că voinţa românilor nu mai contează, contează doar că Iohannis trebuie să mai ia un mandat, indiferent de ce vor românii. Această aroganţă arată că de fapt nu cunosc poporul român şi nu cunosc faptul că atunci când românii sunt sfidaţi, răspunsul este pe măsură. Nu cred în aceste procente, cred că se încurajează singuri", a explicat candidatul PSD la prezidenţiale

Ce şanse îşi acordă Viorica Dăncilă la alegeri 

"Nu ştiu ce procente voi lua, destul ca să intru în turul II. Vom vedea, nu vreau să fiu arogantă, să avansez cifre, am încredere că mulţi români vor fi alături de mine. Am convingerea că ne vom confrunta pe 24 noiembrie în turul II, pentru că sunt singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis. Ceilalţi i-au ascultat ordinele, au votat ce a spus dumnealui, au dat jos guvernul, au pus altul, au făcut blaturi.

Sunt sigură că sunt singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis şi sper ca înainte de turul II să accepte invitaţia mea la o dezbatere unu contra unu, fiecare să vină în faţa românilor să spună ce a făcut pentru români, ce vrem unul şi altul pentru români şi pentru România", a mai spus Viorica Dăncilă la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel