Klaus Iohannis, vacanță în Tenerife. Chirieac: Te duce cu GÂNDUL că președintele Iohannis NU mai vrea al doilea MANDAT

Președintele Klaus Iohannis se află zilele acestea în vacanță în Tenerife. Bogdan Chirieac spune că analizând această situație, în care președintele țării a fost din nou surprins în străinătate, fără să anunțe acest lucru, îl face să se gândească serios dacă își mai dorește al doilea mandat în fruntea țării. 

"E a nu știu câta situație în care președintele Klaus Iohannis este surprins în străinătate, în vacanțe secrete. Până la urmă era foarte simplu să anunțe că pleacă o săptămână cu soția în Tenerife. Dânsul e de dreapta, e liberal, dacă era socialist era o problemă. S-a întâmplat de nenumărate ori să fie fotografiat prin aeroporturi, pe plaje exotice, în zona asta. Pentru prima dată mă face să mă gândesc serios la posibilitatea ca domnul președinte Klaus Iohannis să nu își mai dorească al doilea mandat de președinte," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

"Cum vedeți situația?" 

Întrebat dacă doar vacanța în Tenerife l-a făcut să se gândească la posibilitatea ca președintele să nu își mai dorească al doilea mandat, Chirieac a continuat: 

"Nici președintele Emil Constantinescu nu a mai candidat pentru al doilea mandat și dânsul a deschis porțile Occidentului pentru România. Dânsul a avut niște realizări extraordinare în perioada 1996-2000, care au marcat țara noastră. În cazul domnului președinte Klaus Iohannis, dumneavoastră cum vedeți situația? M-ați invitat ca analist politic. Politic eu vă spun că o astfel de acțiune te duce cu gândul că dânsul nu mai este interesat de al doilea mandat. Altminteri, ar trebui să mă chemați, deși eu nu mă pricep, ca analist pe probleme de turism," a mai spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel