Klaus Iohannis: Vă promit că voi strânge o nouă majoritate

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat că va strânge o nouă majoritate parlamentară după alegeri dacă Guvernul PSD-ALDE nu ia măsuri cu privire la modificarea legilor justiției.

'Cer Guvernului să ia măsuri acum, pentru că are pârghii, dacă mai are o minimă decență. Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE - abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale. Este un pas obligatoriu – pe care nu îl mai cerem doar noi, Comisia de la Veneția și toate vocile competente din sistemul de justiție. Îl cer și românii, afectați de efectele cumplite ale incompetenței și corupției PSD.' a spus președintele Klaus Iohannis.

'Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri, care va face asta. Și care nu se va opri la acest lucru, ci se va ocupa de întărirea statului, pentru ca drepturile românilor să poată fi protejate și garantate cu adevărat. Românii cinstiți muncesc din greu, plătesc taxe multe, și așteaptă să fie respectați și protejați la ei acasă, așa cum este protejat și respectat orice cetățean european. Statul român poate face asta dacă este eliberat de incompetență, de clientelism, de corupție și de aroganță!' a spus președintele Klaus Iohannis.

Vezi și Tragedie Caracal. Iohannis: Resping referendumul propus de Guvern, autorul moral al tragediei

Vezi și Klaus Iohannis: Responsabilii de la Interne, STS, din toate instituţiile care vor fi găsite vinovate, aspru sancţionaţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel