Iohannis, replică după ce PSD i-a spus să-și ceară scuze copiilor

Nicolae Ionescu / 06 Martie 2019 / 14:46
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut o declarație-fulger după ce Curtea Constituțională a respins sesizarea pe care a făcut-o cu privire la legea bugetului.

Klaus Iohannis a dat o replică PSD-ului după ce i s-a cerut să își ceară scuze copiilor pentru că a amânat majorarea alocațiilor odată cu măsura de a sesiza CCR pe legea bugetului.  

Președintele a declarat că PSD-ul a dat prea mulți bani partidelor și că nu mai au din ce să mărească alocațiile.

"Bugetul a fost gândit pentru a servi intereselor politice ale unui grup restrâns. În timp ce bugetul prevede o creștere enormă a sumelor alocate partidelor, sume de care PSD beneficiază cel mai mult, ni se spune cu cinism de către PSD că nu se găsesc bani pentru a mări la timp alocațiile copiilor", a declarat Klaus Iohannis.

Ce mesaj a transmis PSD

 

PSD a tranmis un mesaj dur președintelui după ce CCR a respins sesizarea pe care o inițiase cu privire la legea bugetului.

"IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎȘI CEARĂ SCUZE de la copii pentru amânarea majorării alocațiilor și de la comunitățile locale pentru întârzierea inutilă a investițiilor!

Decizia Curții Constituționale prin care este respinsă plângerea președintelui împotriva bugetului de stat arată că singurul scop al lui Iohannis a fost să blocheze guvernarea PSD, așa cum am văzut și în cazul blocării nominalizărilor miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare", a fost mesajul PSD-ului.