Klaus Iohannis: Parlamentul să pice Legea amnistiei și grațierii

Președintele ales, Klaus Iohannis, a solicitat luni, în prima conferință de presă, ca Parlamentul să se țină de cuvânt în ceea ce privește legea amnistiei și grațierii.

„Pe 16 noiembrie, cetățenii României au dat semnalul schimbării profunde. Este unul extrem de puternic, atât pentru mine cât și pentru clasa politică. Eu am înțeles acest semnal dat de cetățenii români. Îi îndemn pe politicieni să ia în considerare acest semnal dat printr-un vot covârșitor, să judece bine ce au de făcut în zilele următoare", a  declarat Klaus Iohannis.

Acesta a solicitat Parlamentului să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei și grațierii și să o pice, dar să ia în discuție și solicitările venite din partea justiției.

Citește și: Traian Băsescu, primul mesaj pentru Klaus Iohannis

„Solicit Parlamentului să se țină de cuvânt și mâine să pună pe ordinea de zi legea amnistiei și grațierii și să o pice. Tot mâine rog Parlamentul să ia în discuție toate solicitările venite din partea justiției și să le încuviințeze pe toate. Rog partidele politice să înceapă urgent discuțiile pe tema votului electronic și a votului prin corespondență. Nu vreau să se mai întâmple vreodată ce s-a întâmplat în diasporă", a mai spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel