Klaus Iohannis nu participă la dezbaterea de la Antena 3

Mihai Gâdea, realizatorul "Sinteza zilei", a anunțat ce decizie a luat candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, cu privire la dezbaterea de la Antena 3 cu Victor Ponta, contracandidat din partea PSD. 

Mihai Gâdea a anunțat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu va fi prezent la Antena 3, pentru dezbaterea cu Victor Ponta. 

Este un refuz anunțat de Klaus Iohannis, în această seară la B1 TV. Klaus Iohannis i-a spus lui Victor Ponta, în această seară, în contextul întrebărilor finale, că "oricum am terminat campania, să renunțăm la toate încercările de dezbinare a românilor". Candidatul PSD, vizibil uimit, s-a uitat mirat la prezidențiabilul ACL. 

Mihai Gâdea a anunțat că Klaus Iohannis "fuge de această confruntare". În schimb, a anunțat prezenta în platoul "Sinteza Zilei", a premierului Italiei. 

Klaus Iohannis nu a mers nici la confruntarea electorală cu Victor Ponta de la România TV. Candidatul PSD a fost la România TV. În paralel, Klaus Iohannis a fost la Realitatea TV, ca a doua zi cei doi contracandidați să aibă prima dezbatere electorală la Realitatea TV, așa cum era programat. Miercuri, dezbaterea a fost la B1 TV și joi urma să fie la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel