Klaus Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Zilei Pompierilor din România

13 septembrie, „Ziua Pompierilor din România"
13 septembrie, „Ziua Pompierilor din România"

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis, vineri, 13 septembrie, un mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

Sărbătorim astăzi, 13 septembrie, „Ziua Pompierilor din România". În această zi, elogiem lupta eroică a pompierilor militari pentru apărarea idealurilor de libertate naţională a Revoluţiei Române de la 1848. De asemenea, recunoaștem și onorăm meritele tuturor pompierilor și sacrificiile pe care aceștia le fac pentru a asigura un climat de siguranță pentru toți cetățenii.

Pompierii români s-au remarcat atât în momentele critice ale istoriei noastre, cât și în lupta de zi cu zi împotriva calamităților și dezastrelor naturale. Prin profesionalismul și devotamentul dovedite în îndeplinirea misiunilor, sunteți continuatorii tradițiilor de glorie ale pompierilor militari care s-au jertfit pentru libertatea naţiunii române.

Datorită curajului și spiritului de sacrificiu de care dați dovadă la datorie, reprezentați un important factor de securitate în cadrul comunităților românești, beneficiind de încrederea populației.

În această zi aniversară, îmi exprim aprecierea pentru întreaga dumneavoastră activitate și vă îndemn să rămâneți, în continuare, în serviciul semenilor voștri.

Vă doresc sănătate și mult succes.

„La mulţi ani!".

Vezi și: 13 septembrie, trafic rutier restricţionat în București cu ocazia Zilei Pompierilor și a procesiunii 'Calea Sfintei Cruci'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel