Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. Update

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent în Piața Universității din București, sâmbătă, de la ora 11:30, la startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidențiale. La eveniment vor participa președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Update: Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii, acolo unde PNL a organizat un eveniment prin care se declanşează acţiunea de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale. În Piaţa Universităţii se află liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rareş Bogdan, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedinţii organizaţiilor de sector din Capitală, alţi lideri ai partidului, dar şi voluntari.

Ştirea iniţială: Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, sâmbătă, ora 11:30, în Piața Universității la campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii sale la alegerile prezidențiale, potrivit Administrației Prezidențiale. Partidul Național Liberal începe de la ora 11.00, în Piața Universității, campania de strângere de semnături, transmite Mediafax.

În Piață vor fi prezenți și vor susține declarații de presă președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, președintele PNL București, Violeta Alexandru, precum și președinții filialelor de sector ale PNL.

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din toamnă, joi, la Consiliul Național PNL, care a avut loc la Romexpo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel