Klaus Iohannis, întâlnire cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, discuţiile urmând să vizeze şi modificările la Codurile penale. 

Potrivit agendei şefului statului, primirea delegaţiei Comisiei de la Veneţia va avea loc la ora 11,00. Marţi, Iohannis declara că la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia cu siguranţă se va discuta şi despre situaţia Codurilor penale. "Voi avea o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, întâlnire solicitată de cei din Comisie, şi cu siguranţă vom discuta şi situaţia Codurilor", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni. 

Şi ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, se va întâlni, în aceeaşi zi, cu grupul de raportori ai Comisiei de la Veneţia. Totodată, Comisia specială parlamentară în domeniul justiţiei va avea, joi, o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, discuţiile vizând ordonanţele de urgenţă de modificare a legilor justiţiei, potrivit preşedintelui Comisiei speciale, Florin Iordache. 

Ce a declarat Florin Iordache



"Comisia de la Veneţia (...) se va întâlni cu noi joi, la ora 11,00. Până atunci, reprezentanţii Comisiei de la Veneţia vor avea întâlniri cu MJ, asociaţiile, CSM şi aşa mai departe. Dar Comisia de la Veneţia va veni punctual să discute pe legile justiţiei. Aşa cum ştiţi, pârâcioşii de serviciu, respectiv PNL şi USR, au mers la Strasbourg şi s-au plâns că nu ştiu ce s-a întâmplat şi, în aceste condiţii, Comisia de la Veneţia a venit să vadă dacă Ordonanţele 90, 92, 7, prin modificările care s-au făcut, s-a adus atingere la legile justiţiei", a precizat Iordache, marţi, după şedinţa Comisiei speciale. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel