Klaus Iohannis, implicare în procedura pentru desemnarea comisarului european: Nu va fi Dan Nica

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus jurnaliştilor, într-o discuţie informală, că se va implica personal astfel încât Dan Nica să nu fie desemnat comisar european din partea României. 

„Mă voi implica la nivel european ca să nu fie acceptat un comisar european propus din partea unui Guvern demis", le-a spus informal șeful statului jurnaliștilor prezenți, joi, la Palatul Cotroceni, potrivit Mediafax. 

Propunerea pentru funcția de comisar european din partea României, în persoana lui Dan Nica, a ajuns la Comisia Europeană, au declarat surse politice de la Bruxelles, iar în prezent procedura de selecție își urmează cursul, candidatul fiind unul care nu a fost selectat în vară.

Viorica Dăncilă a anunțat deja că propunerea Executivului este Dan Nica, după ce Rovana Plumb a fost respinsă pentru funcția de comisar european pentru Transporturi.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă și 3 voturi anulate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel