Klaus Iohannis, gafă de proporții comisă cu privire la CSAT

Președintele Klaus Iohannis a comis o gafă neașteptată cu prilejul conferinței de presă pe care a susținut-o luni, la Palatul Cotroceni.

Vezi aici declarațiile lui Klaus Iohannis: Iohannis atacă o lege la CCR! A anunțat că nu promulgă modificările la Codul penal și cel de Procedură penală

Klaus Iohannis a fost întrebat despre introducerea problemei defrișărilor și a Codului Silvic pe ordinea de zi a CSAT. Însă în loc să vorbească despre ”Consiliul Suprem de Apărare a Țării”, șeful statului a greșit și a vorbit despre ”Consiliul Superior de Apărare a Țării”.

”Ați spus că vă veți gândi să abordați problema defrișărilor și a Codului Silvic în CSAT. Vreau să vă întreb sub ce formă veți propune o discuție în cadrul CSAT? Care est punctul dvs de vedere? Și v-aș întreba, tot pe acest subiect, dacă veți promulga acest Cod Silvic dacă va rămâne în forma actuală?”, a fost întrebat președintele.

”Între timp, lucrurile au evoluat, nu mai sunt doar la nivelul de intenție, ci sunt hotărât să se discute această chestiune în CSAT. Ba pot să vă spun mai mult: am avut săptămâna trecută o discuție cu primul-ministru, în legătură cu ordinea de zi pentru următoarea ședință a Consiliului Superior de Apărare a Țării, procedură legală, și, practic, am definitivat ordinea de zi pentru următorul CSAT și ea conține o analiză a situației în domeniu. Așteptăm până la CSAT materiale de la toate instituțiile abilitate, pentru a avea o imagine mai clară asupra amplorii și asupra pagubelor produse de defrișările ilegale”, a venit răspunsul lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel