Klaus Iohannis, declaraţii în această seară. Viorica Dăncilă: Nu am mai discutat cu domnul preşedinte

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe declaraţii după inaugurarea unui spital la Mioveni. Şefa Executivului a vorbit şi despre sesizarea pe care a făcut-o la CCR împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Nu am mai discutat cu domnul preşedinte, aştept să văd ce are de spus despre aceste interimate. Am depus sesizarea la CCR, dacă dânsul va accepta interimatele atunci o parte din ea nu va mai avea fundament, dar noi am vorbit şi despre refuzarea celor cinci propuneri pentru miniştri PSD, fără motivare. Eu cred că nu este nevoie şi nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului.

Trebuia să avem pe agenda şedinţei de Guvern un OUG prin care prelungeam termenul de înscriere în registrul electoral al românilor din Diaspora, pentru votul prin corespondenţă. Nu am putut realiza asta. Această blocare a însemnat că tot ce aveam pe ordinea de zi trebuie să ducem săptămâna viitoare şi nu se poate asta. Se pare că avantajele politice sunt mai importante decât imaginea României", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel