Klaus Iohannis, atacuri repetate la PSD. De ce refuză miniștrii

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a susținut declarații de presă de la Palatul Cotroceni, începând cu orele 12:00.

Este cea mai slabă guvernare. 0 autostrăzi, 0 spitale, iar la capitolul realizări nimic, cu excepție, la modificări pe legile justiției, pe Codurile penale au lucrat mult și prost.

Se pune întrebarea retorică: De ce au lucrat pesediștii atât de mult și atât de intens pentru subjugarea justiției? Răspunsul este clar: Pentru a-l scăpa pe Dragnea de Justiție. Pentru PSD e mult mai bine să îi fie mai bine lui Dragnea decât românilor. Cum Dragnea are reale probleme cu justiția, în Europa nu mai discută nimeni cu ei. Cum Dragnea nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de UE. PSD se ocupă de problemele lui Dragnea.

Înainte de Sfintele Sărbători de Paști, ne-au promis pesediștii o remaniere a acestui Guvern nu pentru a face guvernarea mai bună. Au venit cu trei propuneri, Nicolicea, Florea și Brăiloiu. Le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere fiindcă nu aduce nimic bun și nu e făcută pentru a guverna mai bine.

Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și în scris ca să înțeleagă că nu sunt de acord cu această remaniere

În expunerea mea de până acum se vede clar că apar două teme: justiția și proasta guvernare, care încearcă prin OUG să creeze impresia că lucrează pentru români, însă această avalanșă vrea să acopere lipsa de soluții. Exact aceste două teme le-am propus pentrur referendum.

Prima temă, justiția, aștept să spună românii că sunt de acord cu interzicerea amnistiei pentru fapte de corupție.

A doua întrebare, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegeri europarlamentare și referendum. Ambele sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României, iar într-o democrație, lucrurile în politică se schimbă prin vot, așadar votați pe 26 mai, a declarat președintele Klaus Iohannis. 

Declarația președintelui Klaus Iohannis este așteptată cu interes, în contextul în care acesta este tot mai prezent  printre români, mai ales de când s-a declanșat campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

DC News va relata declarația de presă a președintelul Klaus Iohannis.

Vezi si:  Iohannis, sesizări la CCR. Nicolicea: Bazaconii, articole inexistente. E de râsul... curţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel