Klaus Iohannis, declarații Legile Justiției. Chirieac: ''Un mesaj total inutil''

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a susținut declarații de presă la Cotroceni, despre Legile Justiției. Bogdan Chirieac a analizat declarațiile Președintelui României.

Klaus Iohannis a declarat că se simte obligat să promulge una dintre Legile Justiției, și anume Legea 304/2004, dar solicită Parlamentului ca imediat ce se reia sesiunea parlamentară să reintroducă aceste legi în circuitul parlamentar și să le corecteze așa cum solicită cei avizați.

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că declarațiile Președintelui României reprezintă un mesaj de liniștire a alegătorilor nemulțumiți de revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA. Totodată, Chirieac susține că este un mesaj confuz, chiar inutil. 

A fost un mesaj cu care speră dânsul să își liniștească alegătorii nemulțumiți de revocarea doamnei Kovesi, adică acei 28 de inși sau 4% la nivel național, care au ieșit în favoarea doamnei Kovesi. Este un mesaj total confuz, total inutil, inadecvat, și fără niciun fel de profit politic pentru domnul președinte Iohannis. Într-un moment de cruce a verii când lumea aștepta altceva. Lumea s-a săturat până dincolo de cap de chestiunea cu penalii, corupția, legile justiției, modificările la Codul penal, Dragnea la pușcărie și toate lucrurile acestea cu care iese Excelența Sa. 

Electoratul pe care vrea să și-l aducă domnul Iohannis înapoi este foarte tranșant, uneori extremist. Credeți că această zeamă lungă pe care ați văzut-o, va mulțumi pe cineva? Nu va mulțumi pe nimeni. Aici trebuia să iasă și să spună: domne, am numit-o pe doamna Kovesi procuror-șef interimar la DNA și atunci cei 28 erau foarte mulțumiți sau câți au ieșit în stradă., a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel