Klaus Iohannis continuă atacul la PSD: Proasta guvernare afectează bunăstarea tuturor comunităților locale

Rodica Mitu / 04 oct 2019 / 17:14
Klaus Iohannis FOTO Agerpres
Klaus Iohannis FOTO Agerpres

Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că efectele proastei guvernări ale PSD afectează proiectele de dezvoltare și bunăstarea comunităților locale.  

„Astăzi, însă, ne aflăm din păcate într-un context politic în care predomină proasta guvernare la nivel central și guvernarea în interesul câtorva politicieni. Efectele proastei guvernări se văd în gravele derapaje legale și instituționale care afectează puternic toate proiectele de dezvoltare şi, implicit, bunăstarea tuturor comunităților locale.

În acest context politic nefast, succesele comunităților pe care le conduceți şi ale proiectelor pe care le-ați inițiat arată că oamenii hotărâți și vizionari reușesc în pofida dificultăților, dar mai arată și cât de mult s-ar putea dezvolta România fără această guvernare toxică.

Proiecte de succes pot fi implementate oriunde, de la municipii reședință de județ, până la simple comune. Viziunea modernă și integratoare face însă diferența între proiecte izolate, necesare, dar poate nesustenabile, şi dezvoltarea pe termen lung, coerentă, sustenabilă, care generează bunăstare dincolo de granițele comunității, la nivel regional", a afirmat Klaus Iohannis într-un mesaj transmis cu ocazia Conferinței Urban Talks. Mesajul a fost citit de consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan.

Șeful statului susține că fiecare comunitate ar trebui administrată în mod responsabil, potrivit Mediafax.