Klaus Iohannis - Carmen Dan - Viorica Dăncilă. Chirieac: E cumplit!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a făcut o analiză a conflictului Klaus Iohannis - Carmen Dan - Viorica Dăncilă, sâmbătă seară, la România TV.

Bogdan Chirieac susține că există o diferență majoră între ministrul Carmen Dan și președintele Klaus Iohannis, având în vedere cum au tratat cei doi protestele violente din Piața Victoriei. Cât despre premierul României, Viorica Dăncilă, analistul politic nu mai are nicio așteptare.

Domnul Iohannis a plecat din București, iar doamna ministru Carmen Dan și-a întrerupt concediul și s-a întors în București încă de pe 10 august, tocmai fiindcă existau nenumărate informații în spațiul public că vor fi proteste violente, inși care au amenințat că jandarmii vor fi împușcați în cap. De aici, este o diferență extraordinară. Carmen Dan a fost informată în permanență cu ce se ocupă, președintele s-o fi uitat, nu s-o fi uitat la televizor, nu știu ce program a avut, o fi dat declarația a doua zi. 

La doamna Dăncilă, nu mai am nicio așteptare, care a fugit în munți, închizând și toată țara dupa domnia sa. Mă uit dacă președinții coaliției majoritare au suficientă putere în acest moment să nu ducă țara de râpă. Președintele Iohannis o împinge în șanț în acest moment, prin toate  declarațiile făcute, care nu sunt lucruri care să contribuie la stabilitatea României și prestigiu internațional. România a renunțat la prestigiul internațional atunci când s-a autoproclamat cea mai coruptă țară din sistemul solar, neavând nicio legătură chestia asta cu adevărul, dar România și-a făcut un brand de țară, și a pus corupția în acest loc.

Cred că președintele a fost împins de câțiva inși în zona asta băsistă, de conflict permanent cu Guvernul și Parlamentul. Rezultatul după patru ani de mandat prezidențial îl vedeți. Este cumplit, a spus analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Vezi și: Dăncilă, demisie. Chirieac: Sper să plece cât mai curând. A închis țara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel