Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis atacă PSD. Pararelă incredibilă: OUG că politicianul X e cinstit! Ar fi culmea!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis acuză grav PSD și face o paralelă incredibilă. 

”În aceste zile sunt discuții și reacții în spațiul public cu privire la iminența unor noi OUG care să modifice Codurile Penale. PSD-iștii au atât de multe probleme penale încât se pare că sunt dispuși să riște chiar stabilitatea și viitorul României numai pentru a-și albi dosarele. N-ar fi de mirare ca mâine-poimâine să dea prin OUG că politicianul X este cinstit. Ar fi culmea! Solicit și de această dată Guvernului să nu mai adopte vreo OUG în domeniul justiției și politicii penale. Referendumul a intrat în linie dreaptă. Orice astfel de act emis de Guvern ar fi ilegitim, împotriva spiritului Constituției și o sfidare la adresa românilor” a afirmat astăzi Klaus Iohannis. 

Președintele susține astfel că n-ar exclude scenariul ca Guvernul să dea o Ordonanță prin care să scape un politician de dosarul penal și spune că ar fi culmea. 

Culmea, declarația vine în contextul în care, de la Bruxelles, s-a tot cerut să se înceteze urmărirea penală a Laurei Codruța Kovesi, o situație fără precedent în justiția din România, cu privire la care președintele nu a reacționat, însă reacționează în eventualitatea în care Guvernul ar face așa ceva cu privire la un ”politician X”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel