Klaus Iohannis a semnat decretele. Magistrați eliberați din funcții

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind eliberarea din funcţie a cinci magistraţi.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Vrancea a Soniei-Adriana Roşu; eliberarea din funcţia de procuror a Petronelei Valentina Spoeală, procuror şef birou delegat în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul teritorial Giurgiu; eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti a Fănicăi Pena; eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Teleorman a Lenuţei Zamfir. Aceşti magistraţi au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a pensionării, scrie Agerpres. 

Şeful statului a semnat şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a Ştefaniei Chelu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia, în prezent delegată în funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina - ca urmare a neacordării avizului anual pentru menţinerea în funcţie după împlinirea vârstei de 65 de ani.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 58/2017 pentru modificarea şi completarea Legii farmaciei nr. 266/2008 şi privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 10/2019 privind stabilirea unor măsuri privind finanţarea investiţiilor în turism şi modificarea unor acte normative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel