EXCLUSIV  Klaus Iohannis a rămas DEFINITIV fără casă. Cum au tratat știrea site-urile ”de dreapta”

Președintele Klaus Iohannis a pierdut definitiv una dintre case în instanță. O pierduse din 2015, dar miercuri s-a încheiat procesul cu privire la ultima cale de atac a familiei Iohannis. Subiectul a fost tratat ca principal în presa centrală și la televiziunile de știri. Pe site-urile considerate de dreapta, a fost o știre ca oricare alta, funcția cea mai înaltă în stat și acuzațiile grave nefiind considerați factori majori de interes. 

Jurnaliștii celebri, care, în cazul OUG 13, au scris zeci de editoriale în care au criticat ce a putut să facă Guvernul PSD, sunt absenți cu privire la acest subiect. Nici pe Facebook, nici în ziare, subiectul pierderii casei de către Klaus Iohannis în instanță nu este considerat a fi unul de interes și, ca urmare, nu este tratat ca atare. Bloggerii, vehemenți, în alte cazuri vorbesc acum despre discuții între colegi, despre controversele din PSD, continuă să speculeze cu privire la abuzul în serviciu. Nimic, dar nimic, despre Klaus Iohannis și casa cea mai valoroasă din Sibiu pe care a pierdut-o și după ultima cale de atac. 

Site-urile de știri, considerate în percepția publică a fi ”de dreapta”, au tratat știrea ca una precum vremea și au ascuns-o în site. Pe primele pagini sunt culise despre schimbările din Guvernul Grindeanu, în continuare despre OUG 13, despre conflictul dintre Ponta și Dragnea. Despre PSD, în ansamblu și ”marile probleme” din acest partid. 

Ce scriu site-urile de știri

”România Liberă” transmite că ”Președintele Klaus Iohannis a pierdut definitiv una dintre casele sale, cea din Sibiu. Contestația depusă de avocații lui Klaus Iohannis a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Pitești.” Jurnaliștii de la ”România Liberă” notează că președintele ”va fi nevoit să restituie statului român banii încasați din chirie.” Pe prima pagină a ziarului, varianta online, nu apar știri despre casa dobândită ilegal de președinte, fiind necesară căutarea știrii în site. 

Pe site-ul ”România Curată” nu se regăsește această informație. 

HotNews citează știrea de agenție și transmite că ”Familia Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Pitesti a respins contestatia in anulare”. 

”Adevărul” notează că președinte a pierdut definitiv ”apartamentul” din Sibiu: ”Klaus Iohannis a pierdut apartamentul din centrul Sibiului. Verdict definitiv al instanţei din Piteşti. Reacţia Administraţiei Prezidenţiale”. 

Ziare.com transmite ”Presedintele Klaus Iohannis pierde definitiv o casa din centrul Sibiului, pentru care se judeca in diverse instante de ani intregi. Magistratii Curtii de Apel Pitesti au luat, miercuri, o decizie definitiva in defavoarea presedintelui. Instanta de la Pitesti nu a acceptat contestatia in anulare formulata de Iohannis, in urma sentintei defavorabile de la Curtea de Apel Brasov. In plus, presedintele va fi nevoit sa achite cheltuieli de judecata catre mai multi dintre paratii din proces.”

[citeste si]

În ceea ce privește televiziunile Realitatea TV transmite că președintele ”Klaus Iohannis a pierdut definitiv una dintre case”. B1 TV transmite că ”Iohannis pierde definitiv casa din Sibiu”. ”Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri. Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat miercuri asupra contestației în anulare depuse de avocații președintelui, după ce, anul trecut, soții Iohannis şi-au pierdut calitatea de proprietari.” transmite și Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel