Kit Harington şi o viitoare cumnată a lui Meghan Markle, scandal şi alcool

Celebrităţi la ora scandalurilor: Kit Harington şi o viitoare cumnată a lui Meghan Markle, sub influenţa alcoolului.

Kit Harington a devenit recent cel mai discutat subiect pe reţelele sociale. Motivul? Interpretul personajului Jon Snow din serialul de succes Game of Thrones a (Urzeala Tronurilor) fost filmat beat vineri într-un bar din New York. Pentru că îi deranja pe clienţi, tânărul de 33 de ani a fost rapid scos afară, relatează Agerpres.

Ceea ce trebuia să fi fost o seară plăcută, departe de frigul care s-a abătut în ultimele zile asupra unei mari părţi din America de Nord, s-a transformat într-un coşmar. Potrivit unor imagini publicate pe site-ul american TMZ, Jon Snow pare să fi băut prea mult. Poticnindu-se şi împingându-i pe toţi care doreau să se apropie de el, în cele din urmă a fost târât afară din bar.

Meghan Markle, perioadă grea

Actorul britanic nu este singura celebritate aflată la ora scandalurilor. Şi Meghan Markle, logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, trece printr-o perioadă grea pentru imaginea ei: o viitoare cumnată a sa a fost arestată şi a petrecut prima zi a anului 2018 la închisoare.

Thomas Markle Jr, fratele vitreg al lui Meghhan, a fost agresat de logodnica sa, Darlene Blount. În stare de ebrietate, aceasta din urmă l-ar fi lovit şi a petrecut Anul Nou în celulă. Femeia de 37 de ani a fost în cele din urmă eliberată după 32 de ore.

Incidentul a intervenit la un an după ce Thomas Markle Jr. însuşi a fost arestat după ce, tot sub influenţa alcoolului, a îndreptat arma spre capul prietenei sale. El a fost arestat în ianuarie 2017 pentru folosirea ilegală a unei arme periculoase şi ameninţarea altei persoane. Nu se poate spune încă dacă este un obicei, dar lunile ianuarie par mai degrabă animate pentru Thomas Markle Jr. şi Darlene Blount, comentează gala.fr.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel