Kim Jong-un, "atât de gras încât și-a rupt gleznele"

Presa din Coreea de Sud susține că liderul Kim Jong-un și-a fracturat gleznele, care au cedat sub presiunea propriei greutăți a nord-coreeanului.

Kim Jong-un, în vârstă de 31 de ani, a ajuns pe patul de spital după ce și-a fracturat gleznele în urma unei serii de întâlniri oficiale care l-au solicitat peste măsură. Liderul de la Phenian nu a mai apărut de luni bune în spațiul public, el fiind, de regulă, protagonistul propagandei presei de stat din Coreea de Nord.

Spre deosebire de ceilalți membri ai elitei politice nord-coreene, a căror absență înseamnă de multe ori o condamnare la moarte sau la temniță, cazul lui Kim Jong-un are legătură cu ritmul accelerat în care acesta a luat în greutate din cauza dietei nesănătoase.

Kim Jong-un și-ar fi fracturat gleznele după ce a făcut turul mai multor baze militare și fabrici încălțat cu pantofi cubanezi cu toc. Surse ale presei din Seul spun că liderul nord-coreean este păzit cu rigurozitate de gărzi de corp și că, totodată, acesta ar fi fost vizitat de un grup de medici europeni.

Panică în Coreea de Nord: ce s-a întâmplat cu Kim Jong-un

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel