Kevin Love(Cleveland Cavaliers), al nouălea jucător din NBA care nu participă la Cupa Mondială din China

Kevin Love, componentul echipei Cleveland Cavaliers, este al nouălea jucător din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) care nu va merge în China cu selecţionata SUA pentru a participa la Cupa Mondială, a anunţat site-ul The Athletic, citat de AFP.

Love, campion NBA cu Cleveland Cavaliers în 2016, campion olimpic cu echipa SUA la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 şi campion mondial în 2010 în Turcia, l-a informat pe selecţionerul naţional Gregg Popovich de decizia sa.

El s-a alăturat astfel unei liste de jucători din NBA de prim plan care nu vor apăra culorile ţării lor la Cupa Mondială (31 august-15 septembrie). Printre ei, MVP-ul James Harden (Houston Rockets), omul forte de la Los Angeles Lakers Anthony Davis, Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Tobias Harris (Philadelphia 76ers), DeMar DeRozan (San Antonio Spurs), Eric Gordon (Houston Rockets), C.J. McCollum (Portland Trail Blazers), Bradley Beal (Washington Wizards) şi debutantul Zion Williamson (New Orleans Pelicans).

Aceşti jucători au evocat pregătirea lor pentru viitorul sezon din NBA, care debutează pe 22 octombrie, sau din cauza motive personale pentru a explica decizia lor.

De asemenea, Kevin Durant şi Klay Thompson, accidentaţi, nu vor efectua călătoria în China.

Statele Unite vor avea în China obiectivul de a cuceri un al treilea titlu mondial consecutiv, după cele din 2010 şi 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel