Kelemen: UDMR va vota Guvernul Orban

Parlamentarii UDMR vor vota Guvernul Orban, declară Kelemen Hunor. Potrivit acestuia, avem nevoie de un Executiv cu atribuții depline, nu interimar.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, că, din păcate, nu s-a schimbat nimic într-o lună de zile de când a picat Guvernul Orban, fiind vorba despre același Guvern, cu același program de guvernare, cu aceiași miniștri.


„Vom fi doar 10-12 parlamentari ai UDMR, unii care am rămas în București, alții care vor veni din județele din Secuime care sunt mai aproape. Din păcate, nu s-a schimbat nimic într-o lună de zile de când a picat Guvernul Orban, fiindcă ne-am întors exact unde eram înainte de moțiunea de cenzură. Același Guvern care a picat, cu același program de guvernare, cu aceeași miniștri, unii cu avize negative alții cu avize pozitive, unii care ar fi trebuit să fie schimbați, alții care au făcut treabă. Responsabilitatea este în totalitate la PNL și la președintele Iohannis. În aceste moment este important să fie un Guvern investit cu atribuții depline, nu interimar, de aceea parlamentarii UDMR vor pune în paranteze toate celelalte argumente, și vom spune da la votul de investitură, să meargă să facă treabă", a spus Kelemen conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel