Kelemen Hunor: Votăm moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să existe o reorientare

Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că este pentru prima oară, din 2017 și până acum, când o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD poate să treacă.

„Noi, în mai, înainte de alegerile europarlamentare, am luat decizia că nu vom susține mai departe Guvernul PSD-ALDE. De atunci nu s-a schimbat nimic. Am ajuns la concluzia că, în continuare, rămâne decizia din mai în vigoare. Nu susținem Guvernul, unul minoritar de data aceasta. Nu s-a schimbat nimic.

Noi am votat moțiunea de cenzură și în trecut, și știam de atunci că nu va trece. Astăzi este prima oară din 2017 când o moțiune de cenzură poate să treacă fără nicio problemă. Eu cred că cei care au anunțat-o au pierdut deja o săptămână. Cred că dacă mai așteaptă o săptămână, s-ar putea să avem o surpriză mare. Să existe o reorientare, că așa e în Parlamentul României, așa e în politica românească de 30 de ani", a afirmat Kelemen Hunor, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Despre susținerea  lui Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului, liderul UDMR  a declarat că:  „Nu îl vom susține pe domnul Meleșcanu. Dacă nu susținem Guvernul, nu susținem propunerea Guvernului".

Vezi și: Victor Ponta, anunț sumbru pentru România: Vine furtuna economică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel