Urmărește emisiunea live


Kelemen Hunor vorbește despre CANDIDATUL UDMR la președinție

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor a vorbit la DC News Live despre candidatul la președinție din parte UDMR.

Întrebat dacă va avea un candidat propriu la prezidențiale, în turul întâi, Kelemen Hunor a spus: "90% răspunsul este da. Am avut o discuție cu ceilalți colegi și am decis că trebuie că avem un candidat propriu. Și eu cred că sunt multe argumente solide pentru a pune un candidat propriu. Nu pot spune dacă așa se va întâmpla, dar lucrurile merg în această direcție. Rămâne de văzut până la sfârșitul lunii iulie ce se va întâmpla".

De asemenea, la întrebarea: "Candidatul ar trebui să fie președintele formațiunii?", Kelemen Hunor a răspuns: "Nu neapărat. Nu este obligatoriu, rămâne să vedem. Eu am fost o dată și știu ce înseamnă acest lucru. Dacă așa vor decide colegii mei - să candidez - voi face asta, dar nu este obligatoriu. Mai sunt și alți colegi care ar face față foarte bine".

Kelemen Hunor a candidat din partea UDMR la alegerile prezidențiale din 2009, obținând 3,83% din voturi. După intrarea la guvernare a UDMR alături de PD-L în decembrie același an, Kelemen a devenit ministru al Culturii în guvernul Boc (2).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel