Kelemen Hunor susține Guvernul Grindeanu: Îl vom vota în Parlament

UDMR susține Guvernul Grindeanu. Kelemen Hunor a declarat că partidul său va vota în Parlament programul de guvernare și Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

"După o analiză a programului de guvernare, am dat un vot în unanimitate. Având un protocol de colaborare parlamentară cu coaliţia de guvernare PSD-ALDE, mâine vom vota programul de guvernare, Guvernul condus de Sorin Grindeanu. Acest lucru nu înseamnă că vom fi de acord cu toate proiectele guvernamentale. Pe parcursul lunilor care urmează, şi noi vrem să dăm o perspectivă colaborării parlamentare prin discuţii săptămânale şi punctuale în ceea ce priveşte fiecare iniţiativă guvernamentală, fiecare iniţiativă legislativă, fiindcă scopul nostru este restabilirea rolului şi greutăţii Parlamentului în ceea ce priveşte legiferarea şi deciziile politice. Deci, nu e un cec în alb în acest moment, dar este, pentru a porni pe acest drum, un vot de încredere şi vom continua discuţiile cu această coaliţie în fiecare săptămână la nivelul liderilor de grup şi de partide", a afirmat Kelemen Hunor la finalul şedinţei grupurilor parlamentare ale UDMR, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, parlamentarii UDMR au constatat că în program de guvernare al PSD sunt "foarte multe elemente (...) identice" cu propuneri din programul electoral al Uniunii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel