Kelemen Hunor, reacție după ce Traian Băsescu a anunțat că l-a revocat din funcția de ministru al Culturii

kelemen hunor
kelemen hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat, joi, anunțul președintelui Traian Băsescu, potrivit căruia l-a revocat din funcţia de ministru al Culturii, apreciind că "nu este nicio dramă, nici în viața sa, nici a Guvernului". 

"Era un lucru absolut normal şi eu am luat această decizie, eu mi-am dat demisia încă din august şi, după ce a respins preşedintele propunerea noastră, pe doamna Biro, nu am mai făcut o altă propunere. Putea să semneze în orice clipă, pentru că oricând, când este revocat un ministru din Cabinet, un alt ministru sau premierul poate prelua pentru 45 de zile funcţia care rămâne vacantă. Eu ştiam că în orice moment, în funcţie de decizia preşedintelui, se va întâmpla, nu este nicio noutate. Până în ziua de azi eu mi-am făcut treaba la Ministerul Culturii, am făcut rectificarea, aşa cum trebuie, am asigurat tot ce era de asigurat în calitate de ministru. Începând de joi, nu sunt ministru, dar asta a fost decizia mea, asta nu e nicio tragedie, nicio dramă, nici în viaţa mea, nici a Guvernului", a declarat Kelemen Hunor pentru Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a semnat revocarea din funcţie a ministrului Culturii, Kelemen Hunor, menţionând că a aşteptat trei luni desemnarea unui înlocuitor sau a unui ministru interimar, dar "se pare că s-a întrecut măsura".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel