Kelemen Hunor, liderul UDMR, huiduit de maghiari la Sf. Gheorghe

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost huiduit, duminică, la Sfântul Gheorghe, informează rtv.net. Conaționalii liderului UDMR i-au cerut să plece şi l-au numit trădător. Totul pentru că în urmă cu câteva zile li s-a interzis "Marşul Secuilor" la Târgu Mureş, iar el nu a făcut nimic pentru a interveni la autorități să detensioneze situația.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a participat duminică la manifestările organizate în municipiul Sfântu Gheorghe cu prilejul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, a fost huiduit de mulţime şi catalogat drept "trădător" de către o parte dintre manifestanţi.

În replică la incident, Kelemen Hunor a spus că "de aceea există libertatea de exprimare şi libertatea cuvântului, ca să aibă fiecare posibilitatea de a-şi exprima ceea ce doreşte. Asta e democraţia", a declarat Kelemen Hunor.

Citește și: Kelemen Hunor, avertisment: În 2016 vom vedea o explozie de partide în România

Oamenii din Secuime sunt supăraţi că anul acesta, la Târgu Mureş, autorităţile au interzis Marşul Secuilor, programat pe 10 martie. I-au cerut atunci lui Kelemen Hunor să ajungă chiar şi la preşedinte ca să ridice interdicţia.

Manifestarile de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni nu au fost lipsite de incidente nici la Cluj-Napoca. Mai mulţi tineri extremişti au fost scoşi din mulţime de poliţişti. Maghiarii scoşi din multime purtau tricourile şi steagurile Organizaţiei Tinerilor din cele 64 de Comitate, considerată o organizaţie extremistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel