Kelemen Hunor: Iohannis, singurul președinte român care nu ne-a dat niciun mesaj

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale de anul acesta, a explicat într-o emisiune Tv care sunt preferințele partidului său legate de moțiunea de cenzură, dar a făcut aprecieri și despre contracandidații săi.

Invitat în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Tv, Kelemen Hunor a fost întrebat dacă este supărat pe Klaus Iohannis, după ce liderul UDMR a afirmat că președintele a pierdut o bună parte din electorat:

”Nu are legătură nici cu supărarea, nici cu bucuria mea, ci este o constatare din cercetările noastre sociologice. De ce se întâmplă așa? E o întrebare bună, la care poate reușim să dăm un răspuns dacă facem o analiză a celor 4-5 ani de când este domnul Iohannis în această funcție. El nu a făcut niciun gest către comunitatea noastră. Nu spun de lucruri senzaționale. E singurul președinte care nu a dat niciun mesaj de 15 Martie. De La mulți Ani, de Baftă, de Noroc! Asta este situația. Nu este nicio tragedie, dar oamenii simt, reacționează. A avut peste 80 % din partea comunității maghiare, iar acum, în sondaje este undeva la 40%”, a declarat Kelemen Hunor, la Realitatea Tv.

Totodată, Kelemen Hunor a reiterat intenția partidului său de a vota moțiunea de cenzură de joi prin vot secret, așa cum scrie la lege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel