Kelemen Hunor, precizare despre turul doi. Pe cine va susţine UDMR

Candidatul UDMR la Preşedinţia României, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, după rezultatele exit-poll, că voturile obţinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decât cele obţinute la precedentele alegeri prezidenţiale.

"Avem un rezultat bun, 4,6%. După proiecţia noastră, vom avea mai multe voturi decât în 2009 sau în 2014. Mulţumesc celor care ne-au susţinut, m-au susţinut, comunităţii maghiare, românilor care au votat şi care au înţeles mesajul nostru, mesajul de respect, de încredere şi acele puncte pe care noi le-am accentuat din programul nostru, cele două resurse importante pentru o ţară, oamenii şi natura. Educaţie, protecţia mediului, economie, sănătate rămân acele puncte cu care noi vom merge mai departe, fiindcă campania s-a terminat, dar munca nu se va termina nici azi, nici mâine, vom continua", a spus preşedintele UDMR.

Precizare despre turul 2



Cu privire la opţiunea de susţinere a unuia dintre candidaţii ajunşi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Kelemen Hunor a spus că acest lucru se va decide săptămâna viitoare în Consiliul Permanent al Uniunii. Potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde, Kelemen Hunor a obţinut 3,9% din voturi, iar exit-poll-ul realizat de IRES îl creditează pe candidatul UDMR cu 4,6%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel