Kaufland vrea să construiască un stadion în România

stadion-lugoj
stadion-lugoj

Kaufland România dorește să deschidă un magazin pe terenul Stadionului Municipal Lugoj și s-a angajat să construiască un nou stadion din fonduri proprii.

Kaufland România a solicitat primăriei Lugoj concesionarea Terenului 1 din incinta Stadionului Municipal Lugoj. În schimb, retailerul se angajează să construiască pe banii sai un nou stadion, au declarat oficiali ai primăriei Lugoj.

“Reprezentantul acestei firme (Kaufland n.red) ne-a adresat o propunere de acest fel, care va fi analizată în cadrul ședinței Ordinare a Consiliului Local Municipal Lugoj din luna februarie a acestui an”, au declarat oficiali ai municipalității, citați de rtv.net.

Potrivit acestora, Kaufland ar urma să construiască un stadion cu o capacitate de 7.400 de locuri, dintre care 3.400 la tribuna principală.”Stadionul este prevăzut cu teren de atletism pe șase piste, teren de fotbal omologabil până la Divizia B, vestiare moderne, sistem de nocturnă. Proiectul acestuia este asemănător ca model cu Stadionului CFR Cluj”, mai spun oficialii Primăriei Lugoj.

Ca locație pentru noul stadion, Primăria are în vedere fostului Hipodrom, în preajma lacului care va fi amenajat aici în viitor. “Stadionul este o investiție de proporții, pe care municipalitatea Lugojană nu o poate susține financiar. Termenul de execuție al stadionului este de trei luni de zile”, au mai declarat reprezentanții primăriei, potrivit cărora, deschiderea unui magazin Kaufland în zonă ar presupune crearea a aproximativ 100 de noi locuri de muncă.

Actualul stadion din localitate este funcțional, dar neîngrijit, afirmă Municipalitatea, care nu a mai investit în acest sector de 3-4 ani.

Până la publicarea acestui articol, Kaufland  niciun răspuns oficial cu privire la intenția de a construi un stadion în Lugoj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel