Kanal D, Dragoste și ură. Din 2018, un nou serial turcesc

taxa radio-tv
taxa radio-tv

Începând cu 11 ianuarie, Kanal D va difuza un nou serial turcesc, "Dragoste și ură" (Ask ve Mavi), ce îi are drept protagoniști pe Emrah Erdogan și Burcu Kiratli.

Ali (Emrah Erdoğan) și Mavi (Burcu Kiratli) sunt doi tineri care încearcă să își construiască un destin împreună, în ciuda dificultăților de tot felul.

Ali, în vârstă de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate. Deși se află în închisoare, unde își ispășește pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se îndrăgostește de Mavi, o tânără foarte frumoasă care l-a ajutat să suporte captivitatea prin scrisorile pe care și le-au scris timp de doisprezece ani, atât cât a durat sentința bărbatului.

În ziua eliberării, Ali și Mavi se întâlnesc pentru prima dată. Cei doi tineri iau o hotărâre fulger, aceea de a se căsători. Ceea ce nu știe Ali este faptul că Mavi nu l-a ales întâmplător. Tânăra este sora lui Ahmet, bărbatul ucis în urmă cu 12 ani. În toată această perioadă, Mavi a visat la momentul răzbunării fratelui ei, ucis în noaptea nunții lui, iar acum, tot ceea ce își dorește tânăra este punerea în aplicare a planului. Mavi este hotărâtă să-l ucidă pe Ali chiar în noaptea nunții lor.

Ceea ce nu știe Mavi este faptul că bărbatul care i-a devenit soț, „ucigașul" fratelui ei, este nevinovat, Ali luând vina asupra lui, cu ani în urmă, din dorința de a-și proteja fratele mai mare, adevăratul criminal. Surprinzător este faptul că Ali, deși descoperă chiar în ziua căsătoriei care este adevărată identitate a viitoarei soții, decide să o ia de nevastă, alegând să păstreze tăcerea în numele iubirii.

[citeste si]

Astfel, Kanal D continuă seria celor mai bune seriale turcești, cu noua producție „Dragoste și ură", ce va avea premiera pe 11 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel