Juventus, aproape de mutarea verii. Acord cu De Light

Olandezul de Light ar putea evolua la Juventus din sezonul următor.

Agentul Mino Raiola a confirmat ceea ce a fost un mare secret până acum: Matthijs de Ligt a ajuns la un acord pentru a juca la Juve pentru următoarele cinci sezoane, conform ziarului Marca.

"Matthijs a ajuns la un acord personal cu Juve, așteptăm ca ei să încheie acordul cu Ajax în curând", au fost declarațiile agentului jucătorului în "De Telegraaf". Fotbalistul, care se afla pe orbita Barcelonei și PSG, pare că va juca într-un final în Serie A, în noul proiect al echipei de la Torino, cu Sarri pe bancă.

Suma de transfer

Președintele Barcelonei, Josep María Bartomeu, a renunțat deja în urmă cu câteva zile intuind viitorul fundașului olandez. Semnarea cu Juventus se va încheia în momentul în care Ajax și Juve se vor pune de acord cu privire la valoarea totală a transferului. Oferta Barcei către clubul olandez a fost mai mare decât cea prezentată inițial de Juve, care a oferit 65 de milioane de persoane în primul contact și alte zece în variabile, ceea ce clubul olandez a considerat a fi insuficient.

În orice caz, atât jucătorul, cât și reprezentantul său, Mino Raiola, speră că noul lor club va ajunge la o variantă finală, în funcție de interesul lui Ajax, astfel încât transferul să fie lovitura verii.

Citește și:

Pe urmele marelui Milan: Sachhi, speranțe în noul antrenor de la Juventus, Sarri

Gianluigi Buffon revine la clubul său de suflet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel