Juventus-Ajax. Ronaldo, cursă contracronometru pentru recuperare

Cristiano Ronaldo, Juventus. @Cristiano / FB
Cristiano Ronaldo, Juventus. @Cristiano / FB

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a dat noi detalii despre accidentarea lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în prima repriză a meciului disputat de selecţionata ţării sale în compania Serbiei, pe 25 martie, în preliminariile EURO 2020 (1-1). Massimiliano Allegri, antrenorul echipei italiene Juventus Torino, este, însă,'optimist' în privinţa recuperării starului portughez până la meciul cu Ajax Amsterdam, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, programat pe 10 aprilie, în Olanda.

'Sperăm să-l avem pe Cristiano alături de noi la meciul tur cu Ajax. El lucrează bine în fiecare zi şi trebuie să fim optimişti. Starea piciorului său este mult mai bună', a comentat Allegri, luni, în cursul unei conferinţei de presă, înaintea meciului de campionat cu Cagliari.

S-a accidentat singur

Cristiano Ronaldo a revenit în naţionala Portugaliei după o pauză de nouă luni, s-a accidentat singur, după o accelerare în banda stângă, în încercarea de a opri mingea să iasă în afara terenului. Însă, după doar câţiva metri, atacantul s-a oprit din cursă şi a început să şchiopăteze.

Staff-ului medical al lui Juventus a anunţat, săptămâna trecută, că leziunea lui Ronaldo nu este una gravă. 'Mai sunt nouă zile până la meciul de la Amsterdam şi avem timp pentru a evalua lucrurile. Trebui să fim atenţi la toate aspectele', a mai spus antrenorul lui Juventus.

Citește și:

Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo, probleme înainte de meciul cu Ajax

Cristiano Ronaldo, protejat de Juventus. Au renunțat la un turneu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel