Urmărește emisiunea live


Justin Bieber s-a căsătorit religios cu Hailey Baldwin

Justin Bieber şi iubita sa din adolescenţă Hailey Baldwin şi-au unit destinele pentru a doua oară, de data aceasta în cadrul unei ceremonii religioase, desfăşurată luni, în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi, într-o staţiune hotelieră din Carolina de Sud, informează Reuters. 

Revista People şi E! News, care citează surse apropiate cuplului, au relatat că cei doi şi-au rostit jurămintele într-o ceremonie religioasă la care au participat părinţii şi mai multe vedete, printre care s-au numărat Ed Sheeran, Kylie şi Kendall Jenner, Usher şi unchiul lui Hailey, actorul Alec Baldwin.

Reprezentanţi ai cuplului nu au răspuns luni solicitărilor de a comenta evenimentul, însă media specializate în ştiri din lumea mondenă şi paparazzi au urmărit îndeaproape cele două zile de sărbătoare din staţiunea Montage Palmetto Bluff. Revista People a scris că cei doi tineri şi-au rostit jurămintele la asfinţit, într-o capelă din staţiune, în faţa a circa 150 de invitaţi.

Cununia civilă, anul trecut

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie, şi au confirmat evenimentul pe reţelele de socializare la două luni după ce s-a aflat că cei doi au certificat de căsătorie eliberat în SUA. Bieber, în vârstă de 25 de ani, şi Baldwin, de 22 de ani, s-au întâlnit pentru prima oară la începutul adolescenţei şi au început o relaţie serioasă în urmă cu doi ani, notează Reuters. În septembrie anul acesta, vedeta pop a dezvăluit pe reţelele de socializare că a făcut numeroase greşeli în trecut, că a consumat droguri şi că, în ciuda succesului, 'nu şi-a mai dorit să trăiască'.

Tânăra vedetă, care a urmat un tratament împotriva depresiei, a dat vina pentru aceste lucruri pe faptul că a devenit star de la o vârstă precoce. 'Din fericire am fost binecuvântat cu oameni extraordinari, care mă iubesc, iar acum traversez una din etapele cele mai fericite ale vieţii mele', a încheiat interpretul cântecului 'Sorry', referitor la recenta sa căsătorie cu Hailey Baldwin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel