Justin Bieber și Hailey Baldwin, logodnă: ''Ești dragostea vieții mele, nu vreau să o petrec cu nimeni altcineva''

Justin Bieber și Hailey Baldwin
Justin Bieber și Hailey Baldwin

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit! Celebrul cântăreț a cerut-o în căsătorie pe iubita lui într-un restaurant de lux, pe 7 iulie, iar la scurt timp i-a făcut o declarație emoționantă pe rețelele sociale 

La doar trei zile după ce presa a anunțat logodna dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin, cântărețul i-a făcut o declarație emoționantă iubitei sale pe rețelele sociale. Este dragostea vieții lui și întotdeauna o va pune pe primul loc. 

''Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tot ce are legătură cu tine! Îmi iau angajamentul să îmi petrec viața pentru a cunoaște fiecare parte din tine, iubindu-te cu răbdare. Promit să conduc familia noastră cu onoare și integritate, lăsându-l pe Iisus, prin intermediul Duhului Sfânt, să ne călăuzească în tot ceea ce facem și în orice decizie pe care o vom lua. Inima mea este COMPLET și pe deplin A TA și MEREU te voi pune pe primul loc! Ești dragostea vieții mele și nu vreau să o petrec cu nimeni altcineva. Tu mă faci mult mai bun și ne completăm reciproc atât de bine! Nu mai am răbdare până la cel mai bun sezon al vieții! Este amuzant, pentru că, acum, totul pare să aibă sens cu tine!

(w670)

Ceea ce mă emoționează cel mai tare este că frățiorul și surioara mea vor vedea încă o căsnicie sănătoasă și vor căuta să aibă la fel! Timpul lui Dumnezeu este într-adevăr perfect, ne-am logodit în a șaptea zi din a șaptea lună, numărul șapte este numărul perfecțiunii spirituale, este adevărat, căutați pe Google! Nu e nebunie? Nu am planificat nimic, oricum, bunătatea mea simte că vom avea viitorul asigurat. O să fie și mai bine la 70 de copii la câți vom ajunge. "Cel care găsește o soție găsește un lucru bun și primește FAVOR de la Domnul!" Acesta este anul favorului !!!!, a scris Justin Bieber pe pagina personală de Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel