Jurnalistul Dan Constantin, agresat. Radu Tudor: Data viitoare...

Jurnalistul Dan Constantin, redactor-șef al cotidianului "Jurnalul Național", susține că sâmbătă, când se afla în parcarea unui hypermarket împreună cu soția sa, a fost agresat de un tânăr.

"Eram în parcarea unui supermarket, descărcam cumpărături. Un tânăr a venit foarte agresiv la mine şi m-a întrebat: 'Ce părere ai dacă te scuip în gură? Ştiu eu ce faceţi voi, te cunosc de la Antena'. Am încercat să îl potolesc şi eu şi soţia, soţia s-a speriat, a sunat la 112, a anunţat că suntem agresaţi de un tânăr, a venit poliţia, i-a luat datele omului.

"Lozincile propagandei cu care ne-am obişnuit, asta urla. Dar de aici până la agresiune fizică e un pas. Spunea că vrea să sune la altă televiziune, să vină o echipă de nu ştiu unde. Nu îl cunosc, e prima dată când l-am văzut. M-a surprins cu atitudinea sa foarte virulentă", a povestit Dan Constantin la Antena 3.

"Nu a avut niciun moment de ezitare, a vrut să rămână, a vrut să fie identificat, nu a lăsat niciun moment impresia că vrea să plece. A vrut să apară ca un om care şi-a îndeplinit misiunea. A dat toate informaţiile şi a recunoscut şi că este coleg cu un politician, nu înţeleg ca ce fapt", a mai spus redactorul șef de la "Jurnalul Național".

Jurnaliștii Antena 3, solidari cu Dan Constantin

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat incidentul în care a fost implicat Dan Constantin.

"Înţeleg că domnul cu pricina a susţinut că moare de foame. Dacă murea de foame, ar fi interesant de ştiut cu ce maşină se deplasa muritorul de foame şi dacă va fi reţinut pentru audieri. Sper ca audierile să nu se soldeze cu 36 de ore de reţinere aşa cum s-a întâmplat în cazul domnului de la Constanţa şi sper să nu aibă nimeni de gând să îl interneze cu forţa la vreo unitate de boli mintale. Pare să fie un atentat revendicat, ca să zic aşa. A dorit să fie identificat, să vină poliţia, să îl legitimeze", a spus Ursu.

La rândul său, jurnalistul Radu Tudor și-a exprimat solidaritatea cu Dan Constantin și a precizat că astfel de acțiuni nu vor reuși să intimideze.

"Data viitoare, când un individ îşi va mai permite să se ia de un coleg de-al nostru, se va lovi de toată solidaritatea noastră şi nici noi nu suntem puţini. Nici noi, nici telespectatorii. Genul acesta de acţiuni nu fac decât să ne solidarizeze şi mai tare, în niciun caz să ne intimideze", a declarat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel