Jurnalistă din Franța, mesaj după hotărârea lui Badea: Regret sincer decizia pe care a luat-o

Badea
Badea

Mircea Badea a surprins pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o.

Marcela Feraru, jurnalistă română stabilită în Franța, a comentat decizia realizatorului TV de a abandona subiectele politice pentru a aborda doar divertisment în cadrul emisiunii ”În gura presei”.

”Despre Mircea Badea. Am sperat ca Mircea Badea se va intoarce la traditionalele sale emisiuni de analiza politica. M-am uitat la inregistrarea emisiunii sale de ieri (n.r. - din data de 23 decembrie) si am vazut ca nu. Il inteleg perfect. Am acelasi dezgust pentru actualitatea romaneasca la care refuz sa ma mai uit.

Are dreptate si cand spune ca, desi a incercat, in ultimii 15 ani, sa decripteze actul politic, n-a servit la nimic. Aici are dreptate partial. N-a schimbat cursul (prestabilit) al istoriei, dar cei care se uita la emisiunea lui au inteles si de aceea l-au si urmarit. Acestora o sa le lipseasca pentru ca este (a fost) unul dintre cei mai buni analisti politici, desi el nu se defineste asa.


Regret sincer decizia pe care a luat-o, o inteleg si ii urez mult succes pentru ceea ce va dori sa faca in viitor. Poate e la fel de important ca lumea sa rada, sa se destinda putin - e ceea ce romanul a facut intotdeauna in vremurile de restriste”, a scris jurnalista Marcela Feraru.

Emisiunea durează de 15 ani

Niciun război nu durează 15 ani și totuși, realizatorul TV a continuat să lupte cu abuzurile de orice fel. Până când a decis să facă o schimbare majoră. Această emisiune are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv, şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel