Jurnalistă româncă, criticată în Belgia că apare prea însărcinată la TV: Suntem șocați!

Daniela Prepeliuc, jurnalistă româncă angajată la un post de televiziune din Belgia a fost criticată dur de telespectatori pentru că ar fi prea însărcinată. 

„În anul 2020, în epoca #MeToo, femeile şi, în special, corpurile lor încă sunt ţinta remarcilor sexiste. Unii telespectatori au comentat pe Facebook apariţiile jurnalistei Daniela Prepeliuc şi aşa am aflat că o femeie însărcinată nu se poate îmbrăca aşa cum doreşte", notează TV5 Monde. 

Colegii îi iau apărarea 

„Să fii însărcinată e clar încă un defect dacă eşti om de televiziune. Chiar ne-ar plăcea ca în anul 2020 o prezentatoare să-şi poată face meseria fără a fi nevoită să suporte replici sexiste. Prea slabă, prea grasă, prea neagră, prea bătrână, prea însărcinată. Aceste comentarii sunt cu atât mai şocante cu cât vin, în mare parte, de la femei. Doar un comentariu negativ am găsit de la un bărbat. Au redus-o pe Daniela nu doar la fizicul ei, ci şi la garderoba ei. Niciun cuvânt despre meseria ei, despre cum prezintă, despre dicţia ei", a explicat jurnalista Amélie Bruers, colegă a prezentatoarei.

Ce spun telespectatorii 

„Cum poate Daniela să apară live în asemenea ţinute? Cu toţii suntem sinceri şocaţi! Mi se pare că e o formă de voaiorism, i se vede toată burta", „E bine să fii gravidă şi să afişezi asta pe un ecran mic, dar ce face ea e ridicol. Ar face bine să-şi aleagă hainele în spiritul bunului simţ", „Doamna Meteo însărcinată până în gât, sincer, ar trebui să vă revizuiţi garderoba foarte neatrăgătoare. Sarcina este un lucru frumos, dar în acest caz este prea mult!", „Domnişoara are de gând să nască în direct? Ar fi grozav şi interesant", au fost câteva dintre comentariile şocante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel